معرفی انواع شیلنگ گاز با ویژگی های ان

معرفی انواع شیلنگ گاز با ویژگی های ان

شیلنگ گاز یکی از مهم ترین قطعه های وسایلی نظیر بخاری های گازسوز، آبگرمکن، است که در خانه ، اداره یا مکان های تجاری استفاده می شود. شیلنگ گاز، وظیفه ی انتقال گاز را به این نوع وسایل را دارد. با وجود این که این شیلنگ ها کاربرد بسیاری دارد، اما کوچک ترین سهل انگاری در استفاده از آن ها می تواند سبب رخ دادن آتش سوزی، انفجار و مرگ شود.به همین خاطر بهتر است قبل از خرید این نوع از شیلنگ ها ، اطلاعات کافی را در مورد انواع شیلنگ های گاز داشته و با نکات ایمنی آن آشنا شوید. با ما همراه باشید…
معرفی انواع شیلنگ گاز با ویژگی های ان, کیان صنعت
شیلنگ گاز
همانطور که از نام این وسیله مشخص است، از این نوع شیلنگ برای انتقال گاز استفاده می شود. تمام وسایل گازسوز به وسیله شیلنگ گاز ، به منبع اصلی گاز متصل می شوند. جنس هسته این شیلنگ ها از پلیمر خاص و یا نوعی پلاستیک محکم ک ضخیم است.شیلنگ گاز مهم ترین وسیله ،برای استفاده از وسایل گازسوز است.هم چنین این وسیله کاربرد زیادی در کارخانجات گازسوز و صنعتی دارد.

عرضه ویژه و فوق العاده شیلنگ گاز

ویژگی های یک شیلنگ گازسوز خوب و استاندارد
بسیار منعطف است
مقاومت بالا در برابر پوسیدگی
به تغییرات محیطی مثل نوسان دما حساسیت بسیار کمی دارد و می تواند تا دمای بالای ۵۰ درصد را تحمل کند.
شیلنگ گاز کاملا ضد حرارت است .
جنس از یک نوع پلاستیک نسوز است.
می تواند فشاری در حد فشار گاز شهری را تحمل نماید.
در مقابل سوراخ شدن و پارگی بسیار مقاوم است.
متراژ هر کلاف این نوع شیلنگ حدود ۵۰ متر است.
سایز
این شیلنگ برای کاربرد های مختلف سایز و اندازه ی متفاوتی دارد‌. به عنوان مثال برای استفاده از بخاری های گازسوز خانگی با سایز شیلنگ حدود ۸/۳ یا ۸/۵ اینچ در بازار وجود دارد. برای اجاق گاز های خانگی نیز این شیلنگ ها در سایز های ۴/۳ و ۲/۱ به صورت پلاستیکی و نخ دار موجود می باشد. همچنین می توان از نوع نخ دار آن جهت استفاده برای کپسول در مسافت های بسیار کوتاه استفاده نمود. علاوه بر این ها، سایز های مختلف دیگری وجود دارد که هر کدام برای کاربرد های متفاوتی استفاده می شود.

قطر دهانه ی شیلنگ های گاز برای برای مصارف خانگی و صنعتی در سایز های ۹ و ۱۲ میلی متر می باشد.

جنس
نوع مواد سازنده این شیلنگ ها می تواند از هرکدام از مواد های زیر باشد:

مواد کهنه و بازیافت شده ی کابلی
مواد نو
مواد لاستیکی
PVC
منجید
بدون منجید

معرفی انواع شیلنگ گاز با ویژگی های ان, کیان صنعت

انواع شیلنگ گاز
شیلنگ های گاز دارای انواع و طرح های مختلفی هستند که برای انواع اتصالات مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه انواع آن ها را معرفی کرده و به اختصار درباره ی هرکدام از آن ها توضیح می دهیم .

شیلنگ پوست ماری
این نوع شیلنگ در دو نوع سبک و سنگین وجود دارد.

دولایه
شیلنگ دو لایه به صورت منجید دار، منجید دار فشار قوی و منجید دار آج دار موجود است.

تقویت شده ی لاستیک
این نوع از شیلنگ دارای خواص دی الکتریک بالایی است. اما بزرگترین مشکلی که دارد این است که ممکن است خیلی زود ترک خورده و خراب شود.

لاستیکی در یک نوار فلز
این نوع شیلنگ بر خلاف نوع لاستیکی خاصیت دی الکتریک ندارد اما نسبت به شیلنگ لاستیکی ، دارای مقاومت بسیار بالایی است و درصد ترک خوردگی و خراب شدن آن خیلی کم تر می باشد. در این نوع شیلنگ اگر ترک یا سوراخی به وجود بی آید به هیچ وجه نشتی نمی کند. در این نوع شیلنگ یک لایه شیلنگ پلاستیکی در ی قلاف فلزی قرار دارد،جنس ای فلز از آهن پولادی است.

شیلنگ گاز فلزی
نسبت به نوع های قبلی قیمت بالاتری دارد و به شکل شیلنگ حصیری است.

معایب
یکی بزرگترین مشکلات این نوع شیلنگ ها این است که در برابر سرما سفت می شوند و حالت منعطف خود را از دست می دهند.که این مساله می تواند بسیار پرخطر باشد.توصیه می شود تا حدی که امکان دارد این نوع شیلنگ ها را در معرض هوای سرد قرار ندهید. این شیلنگ ها در مقابل نواسانات دما مقاومت ندارند و خیلی زود خراب می شوند‌.

معایب شیلنگ گاز لاستیکی
این نوع از شیلنگ ها در مقابل مواد شیمیایی و نفتی مقاومت ندارند و خیلی زود فاسد می شوند. به همین خاطر باید برای استفاده در وسایل گاز سوز به جای شیلنگ لاستیکی از شیلنگ لاستیکی تقویت شده ی چند لایه استفاده کرد.

خطرات شیلنگ های گاز نامرغوب
توجه داشته باشید که به هیچ وجه از شیلنگ آب یا شیلنگ های دیگر به جای شیلنگ گاز استفاده نکنید . زیرا این کار سبب رخ دادن یک فاجعه خواهد شد.حتما باید از شیلنگی استفاده کنید که از نوع تخصصی و استاندارد باشد. اما در حال حاضر برخی تولید کنندگان به منظور پایین آوردن هزینه از مواد نامرغوب و بی کیفیت استفاده می کنند. و همین امر سبب زود کاهش مقاومت شیلنگ ها شده و باعث می شود زود خراب شود.در نتیجه اینکار منجر به انفجار و آتش سوزی خواهد شد.

راهنمای خرید شیلنگ گاز
از آن جایی که شیلنگ های گاز، دارای حساسیت بسیار بالایی است و کوچک ترین سهل انگاری در خرید نصب و استفاده ی آن می تواند منجر به رخ دادن فاجعه شود. باید برای خرید این وسیله دقت و حساسیت بالایی به خرج دهید.حتما هنگام خرید شیلنگ خیلی دقیق آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که روی شیلنگ سوراخ و یا ترک خوردگی وجود نداشته باشد.پیشنهاد می شود که هنگام خرید، حتما به مواد سازنده ی آن توجه کرده و از استاندارد بودن آن اطمینان حاصل نمایید.طول شیلنگ های استاندارد حدود ۵/۱ متر است و نباید بیشتر باشد. بهتر است برای خرید و تهیه ی این شیلنگ ها به مراکز معتبر مراجعه کنید.

قیمت شیلنگ گاز
قیمت شیلنگ ها به نوع ، مدل و کاربرد آن ها بستگی دارد و متفاوت است.

نکات ایمنی برای استفاده از شیلنگ‌ گاز
هر چند وقت یک بار حتما شیلنگ را چک کنید و در صورت مشاهده سوراخ و یا ترک حتما نسبت به تعویض آن اقدام نمایید.
حتما از شیلنگ نسوز استفاده کنید.
هرگز از شیلنگ های فرسوده و غیر استاندارد استفاده نکنید.
به هیچ‌ وجه از شیلنگ آب به جای شیلنگ گاز استفاده نکنید.

نوشته قبلی

بست کمربندی یا بست پلاستیکی یا بست زیپی کدام یک؟

نوشته بعدی

انواع لیست بست فلزی و کاربرد آن ها چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

امنیت: *

سبد خرید